Zorg is op en top mensenwerk

Een stabiel en stimulerend werkklimaat voor de medewerkers is in onze opvatting één van de voorwaarden voor het laten welslagen van de missie. Motivatie en inzet van medewerkers zijn bepalende factoren voor de mate van succes van de instelling. Daarom zullen medewerkers zich in hun dagelijks werk voldoende ondersteund en toegerust moeten weten en zal er zorggedragen moeten worden voor een stabiel en stimulerend werkklimaat.

Welke functies hebben we?

Bij de verschillende hulpverleningsvormen van Reik werken pedagogische medewerkers op MBO- en HBO-niveau, gedragswetenschappers (psychologen, orthopedagogen) en therapeuten. Naast deze functies zijn er ook functies in de ondersteunende diensten.

Wat heeft Reik te bieden?

Bij Reik kun je je thuisvoelen in een inspirerende omgeving met een sociaal gezicht. Je werkt met een plezierig ambitieus team dat het een uitdaging vindt om de lat steeds iets hoger te leggen. Daartegenover staan een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid om te groeien en in veel gevallen de mogelijkheid om fulltime of parttime te werken.

Vacatures

Kijk voor de vacatures van Reik op de website van Zorggroep Alliade. Hier vindt u ook vacatures van de andere zorgorganisaties die deel uitmaken van de zorggroep.

Open sollicitatie

Voor functies waar geen vacature voor is opengesteld, zijn de mogelijkheden zeer beperkt. Om die reden is de kans klein dat uw open sollicitatie in behandeling genomen wordt. Mocht u toch een open sollicitatie naar ons willen versturen, dan kan dit via de website van Zorggroep Alliade.

Stage

Elk jaar vindt een groot aantal studenten een stageplaats bij Reik. Studenten die de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) volgen van een MBO- of HBO- opleiding in de richting Zorg & Welzijn zijn van harte welkom.

print deze pagina