Wonen bij Reik


Wil je graag op jezelf wonen, maar weet je niet of je dat kunt? Of vind je het spannend? Denk dan eens na over wonen bij Reik. Hierbij krijg je hulp en begeleiding bij zelfstandig wonen. Gewoon bij jou thuis.

 

Zelfstandig wonen


Bij Reik woon je fijn. Je hebt een appartement met eigen voordeur op een van onze locaties en kunt rekenen op onze steun bij het zelfstandig wonen. Samen met jou maken we afspraken over begeleiding bij jou thuis en/of over eventuele gewenste behandelingen.

Altijd bereikbaar. Een veilig gevoel!


Overdag draai jij mee in de maatschappij. Je gaat naar je werk of dagbesteding, of volgt een opleiding. Als je thuiskomt is er vaak nog van alles te doen. Je huishouden organiseren bijvoorbeeld of afspraken met anderen nakomen. Maar ook: omgaan met onverwachte gebeurtenissen. Dat is niet altijd makkelijk. Op dat soort momenten zijn wij er om je te ondersteunen. Je kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag om onze hulp vragen, óók buiten de vaste afspraken om.

Voor wie?


Gemiddeld zijn onze cliënten tussen de 20 en 65 jaar oud. Het belangrijkste is dat jij graag op jezelf wilt wonen. En dat je weet dat je daar (een beetje) hulp bij nodig hebt. Door voor wonen bij Reik te kiezen…

  • benut jij jouw talenten
  • word je zelfstandiger
  • leer jij jezelf beter kennen
  • weet je waar je hulp bij nodig hebt