Kwalitijd


Duidelijk en transparant. Dat willen we ook zijn wanneer het gaat om onze verslaglegging over kwaliteit en veiligheid. Ons periodieke online verslag Kwalitijd geeft jou in één oogopslag een duidelijk beeld van waar wij voor staan. Onze visie, hoe wij iedere dag hard werken om de kwaliteit van onze zorg te borgen en waarom onze teams graag de beste willen zijn. Hoe wij dit organiseren en toetsen lees je al ‘swipend’ op jouw tablet of mobiel of gewoon achter de PC.
En nog belangrijker: hoe waardeert onze cliënt en zijn verwant ons zorgaanbod? Ook deze metingen vind je terug in Kwalitijd.

Wij nodigen je graag uit een kijkje te nemen.

Ga direct naar Kwalitijd 2019

Artikel: Schillen en chillen op de Vrijbuiterstraat


De weg naar zelfstandigheid is voor jongeren met een licht verstandelijke beperking een extra uitdaging. Hoe leren zij omgaan met alle eisen die de maatschappij aan hen stelt? We bezochten twee locaties van expertise- en behandelcentrum Reik aan de Vrijbuiterstraat (wijk Het Eiland). In de duowoning is een behandelgroep gehuisvest en in het recent betrokken buurcomplex hebben jongeren elk een eigen appartement. Beide locaties bieden 24-uurs behandeling.

Dit artikel is eerder verschenen in het huis-aan-huis blad Groot Sneek, maart 2019. Lees het volledige artikel in onderstaande bijlage.