Janneke Majoor versterkt Alliade Opgroeien & Opvoeden


30 september 2021

Janneke Majoor is op 1 september 2021 gestart als directeur. Ze gaat het komende half jaar duaal naast Silvia Vuist werken als directeur behandelzaken.

Kennis en ervaring
Janneke was de afgelopen 12 jaar werkzaam bij Jeugdhulp Friesland en is daar de laatste jaren directeur behandelzaken geweest. Daarnaast is Janneke onder andere klinisch psycholoog, cognitief gedragstherapeut VGCt, EMDR Practitioner en (supervisor) orthopedagoog-generalist. Tevens werkt Janneke m.i.v. 1 september ​als klinisch psycholoog voor het Regiecentrum Bescherming en Veiligheid en is ze met ingang van 1 januari a.s. hoofddocent van het blok Management en Beroepsidentiteit van de KP K&J opleiding bij de RINO Utrecht.

Bevlogen vakvrouw
Vincent Maas, voorzitter raad van bestuur Zorggroep Alliade: 'We zijn erg blij met de komst van deze bevlogen vakvrouw binnen Alliade. Deze kans konden we dan ook niet door onze vingers laten glippen. Janneke komt naast Silvia Vuist te werken en houdt zich bezig met de inhoudelijke ontwikkeling van Alliade Opgroeien en Opvoeden.'

Terug naar overzicht