Reik start nieuwe woonvorm op Huizumdorp 15


04 maart 2019

Op de locatie Huizumdorp 15 van Reik te Leeuwarden wordt door Douwtje Kaastra en Evelien van der Wal momenteel hard gewerkt om binnenkort van start te kunnen gaan met een nieuwe woonvorm binnen Reik.

Huizumdorp 15 zal een woonvorm worden voor cliënten met een WMO (b of c) indicatie. Mensen die al klaar zijn met de behandeling echter nog enige begeleiding nodig hebben om de laatste stap naar zelfstandig wonen te kunnen maken.

 

De cliënten gaan samen met nog 5 andere mensen de keuken, de woonkamer en de tuin delen. Daarnaast hebben cliënten de beschikking over een eigen woon/slaapkamer met badkamer. Er is een aantal uren per week begeleiding aanwezig op de locatie en er is eventueel een mogelijkheid om 24 uur per dag een beroep te doen op begeleiders van de naastgelegen locatie Huizumdorp 17b.

 

Douwtje en Evelien hopen gauw nieuwe bewoners te mogen verwelkomen. Daarom organiseren zij een informatiebijeenkomst op de locatie op woensdag 13maart van 9.30 tot11.00.

 

Als jij werkt met WMO-cliënten en belangstelling hebt om hierbij aanwezig te zijn, kun je contact opnemen met Evelien: w.van.der.wal@reik.nl

Terug naar overzicht