Vervanging Yvonne Beishuizen en Cora Duijndam


29 januari 2019

Voor de vertrekkende directeur Yvonne Beishuizen en adjunct-directeur Cora Duijndam van Reik, beide per 1 maart, heeft Alliade tijdelijk twee goede mensen kunnen benoemen in deze functies.

Gerry de Valk vervangt als interim-directeur van Reik tot eind van dit jaar Yvonne Beishuizen. Gerry de Valk heeft verschillende directiefuncties bekleed, waarvan de laatste bij Meriant. Ze is eerder ook al actief geweest bij Reik en heeft ervaring met ambulantisering van ondersteuning en behandeling.

In de functie van Cora Duijndam wordt voorzien door de benoeming van Marjon Feenstra, momenteel interim-directeur bij Zorgkompas. Marjon Feenstra heeft onder meer veel ervaring met werken in het gemeentelijk domein.

Het is fijn dat het al zo snel is gelukt mensen te benoemen, die al bekend zijn met Alliade, om zo de periode op weg naar een nieuwe directeur te overbruggen. ‘‘Zowel Gerry de Valk als Marjon Feenstra zullen van harte bijdragen aan goede behandeling en ondersteuning voor mensen met een Licht Verstandelijke Beperking en dit vanuit Reik blijven uitdragen naar de gemeente en samenleving’’, aldus Wilfred Juurlink, lid van de Raad van Bestuur.

Terug naar overzicht