Yvonne Beishuizen vertrekt bij Reik


28 januari 2019

Per 1 maart beÃĢindigt Yvonne Beishuizen haar werkzaamheden als directeur van Reik. Yvonne Beishuizen heeft Reik de afgelopen drie jaar met veel inzet, kennis en betrokkenheid geleid.

Reik stond voor een enorme veranderopdracht, ingegeven door een turbulente externe omgeving met veel veranderingen in onder meer de jeugdzorg. Het is buitengewoon knap waar Yvonne Beishuizen met haar team en met alle medewerkers, Reik heeft gebracht: Reik wordt gezien als een belangrijke en deskundige aanbieder voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Alliade, waar Reik deel van uitmaakt, is Yvonne zeer erkentelijk voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van Reik. Met de realisatie van de nieuwe organisatiestructuur waarin veel cliënten en medewerkers een nieuwe woon/werkplek hebben gekregen en door alles wat daarna in gang is gezet om Reik ook innovatief en toekomstbestendig te houden, kan Reik goed verder.

Tot eind dit jaar wordt voorzien in een interim oplossing. Na de zomer start Alliade met de werving van een nieuwe directeur voor Reik.

Terug naar overzicht